Herpakt Gent zich? Vanhaezebrouck hoopt alvast van wel: "Tegen Oostende heeft niet iedereen er alles aan gedaan, ze moeten zich bewijzen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Herpakt Gent zich? Vanhaezebrouck hoopt alvast van wel: "Tegen Oostende heeft niet iedereen er alles aan gedaan, ze moeten zich bewijzen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck neemt het deze middag met AA Gent op tegen Charleroi. Hij probeert er de teleurstelling van de partij tegen Oostende weg te spoelen, maar geeft aan dat zijn groep uit zichzelf niet zal opstaan.

"Het is geen groep om te reageren", aldus Vanhaezebrouck toen hem gevraagd werd naar de reactie op training. "Ik heb wel gereageerd naar de groep toe. Tegen Oostende leverden we de defensief zwakste prestatie in drie jaar tijd."

"Daar reken ik alles bij, ook de clashes tegen onder meer Shakhtar Donetsk. Nooit hebben we zoveel pogingen op doel weggegeven als in Oostende. Het was vooral frustrerend omdat we steeds het gevoel hadden dat we die wedstrijd naar ons toe konden trekken."

De voorzitter had hen om een extra inspanning gevraagd, als je dan ziet hoe ze reageren...

Hij vond dat zijn troepen er niet alles voor gedaan hebben. "Je kan eens verliezen, akkoord. Maar het is de manier waarop dat gebeurde. De voorzitter had de spelers om een extra inspanning gevraagd, maar als je dan ziet hoe sommigen daarop reageren... Aan de fysieke parameters zagen we dat niet iedereen er alles aan gedaan had."

Het zijn stevige woorden van de oefenmeester van Gent. "Ik hoop dat ze aan de voorzitter kunnen laten zien dat het een misstap was. Of de groep revanche wil? Het is niet meer dezelfde groep als vroeger. We missen die grote leiders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties