Blijven bij Club Brugge of niet? Vader Timmy Simons schept klaarheid: "Dat is uitgesloten"

Redactie
| 8 reacties
Blijven bij Club Brugge of niet? Vader Timmy Simons schept klaarheid: "Dat is uitgesloten"
Foto: © photonews

Het is nog even afwachten wat Timmy Simons van plan is. De aanvoerder van Club Brugge is einde contract en de gesprekken over een verlenging blijven voorlopig uit.

Momenteel vond er nog steeds geen gesprek plaats tussen Simons, zijn manager en Club. Dat is opvallend, want in de winter klonk het nog dat de middenvelder zelf mocht kiezen of hij er nog een jaartje bij doet.

"Timmy is nog steeds van het principe dat hij liever een jaar te veel dan een jaar te weinig speelt", vertelt zijn vader Paul Simons in Het Nieuwsblad. "Zolang hij zich nog goed voelt, is dat optie nummer één. Het is trouwens uitgesloten dat hij als speler nog naar een andere club trekt. Als hij stopt, dan is het in Brugge."

Niet permitteren om hem te verliezen

Paul Simons gelooft dat zijn zoon nog van waarde kan zijn voor Club. "Er zijn heel veel mogelijkheden voor Timmy en naar ons weten is de keuze nog steeds aan hem. In Brugge weten ze waar Timmy gespeeld heeft en wat ze zouden missen als hij er niet meer zou zijn. Vorig jaar kwam de ­beslissing ook maar laat door, maar ik weet wel dat ze zich niet kunnen permitteren om hem te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties