Na Anderlecht in 2015 en AA Gent afgelopen winter zit nu Club Brugge achter Zweedse international aan die 3 miljoen euro kost

Redactie
| 5 reacties
Na Anderlecht in 2015 en AA Gent afgelopen winter zit nu Club Brugge achter Zweedse international aan die 3 miljoen euro kost
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge richt zijn vizier na de aanstelling van Ivan Leko weer op de transferdossiers. Blauw-zwart heeft een pion in de gaten waar ook Anderlecht en AA Gent in het verleden al interesse in toonden.

Club zit namelijk achter Jakob Johansson aan, een Zweedse international die bij AEK Athene voetbalt. Het Griekse Contra meldt dat Club afgelopen vrijdag Raymond Mommens naar de spektakelmatch Zweden-Frankrijk stuurde om de 26-jarige verdedigende middenvelder aan het werk te zien.

Contract tot medio 2018

Johansson ligt nog tot medio 2018 onder contract bij AEK en heeft een afkoopclausule van 5 miljoen euro. Toch is er ruimte voor onderhandelingen. Ondertussen zou Club al een bod van 1,5 miljoen euro hebben uitgebracht. Een te laag bedrag, want de nummer 4 uit de Super League mikt op een som van minstens 3 miljoen euro.

De belangstelling van de West-Vlamingen hoeft niet te verbazen. Anderlecht toonde in december 2015 al interesse. In februari van dit jaar werd AA Gent aan de box-to-box-speler gelinkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties