'Toptransfer Izquierdo komt in stroomversnelling dankzij... Anderlecht en Onyekuru'

Redactie
| 20 reacties
'Toptransfer Izquierdo komt in stroomversnelling dankzij... Anderlecht en Onyekuru'
Foto: © Photonews

Als alles volgens plan verloopt, dan zet José Izquierdo (24) zijn carrière binnenkort verder bij een grotere club in een grotere competitie. De Gouden Schoen van Club Brugge droomt al een tijdje van een grote transfer, en die komt steeds dichter.

Zo zou de transfer van Izquierdo nu écht in een stroomversnelling komen. Omdat West Ham United zo goed als zeker naast Henry Onyekuru – die via Everton naar Anderlecht gaat komen – grijpt, richt de Engelse club nu zijn pijlen op José Izquierdo. Dat meldt West Ham World.

West Ham-trainer Slaven Bilic zou onder de indruk zijn van de Colombiaanse vleugelaanvaller die de voorbije jaren furore maakte in de Jupiler Pro League en hem zo snel mogelijk naar Engeland willen halen. Aanvankelijk richtten The Hammers hun pijlen op de goedekopere Onyekuru, maar nu veranderen ze noodgedwongen het geweer van schouder.

14 miljoen euro

Izquierdo valt overigens iets duurder uit dan Onyekuru. Volgens het medium zou er een deal van 12,5 miljoen pond, omgerekend zo’n 14 miljoen euro, op til zijn. Het is een publiek geheim dat Club Brugge de jackpot wil vangen voor Izquierdo. Mogelijk moet West Ham met nog iets meer centen over de brug komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties