Perbet verklapt: "In het verleden al vaak contact gehad met Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Perbet verklapt: "In het verleden al vaak contact gehad met Club Brugge"
Foto: © Photonews

Club Brugge verraste afgelopen weekend vriend en vijand door Jeremy Perbet naar het Jan Breydelstadion te halen. De Franse aanvaller ruilde KAA Gent in voor een avontuur in West-Vlaanderen en ziet het helemaal zitten.

“In het verleden heb ik al vaak contact gehad met Club Brugge, maar jammer genoeg is er toen om verschillende redenen nooit iets uit die contacten voortgevloeid. Ik ben nu dan ook heel blij dat ik bij zo’n grote club als Club Brugge kon tekenen”, vertelt Perbet aan ClubTV.

Bij blauw-zwart hopen ze dat hun kersverse aanwinst er onmiddellijk staat in de voorrondes van de Champions League. Perbet zal zich alleszins voor de volle honderd procent inzetten. “Ik kon meteen met de ploeg op stage, dat is goed om me te integreren.”

"Ik heb meteen goed kunnen trainen"

Jeremy Perbet

“Ik heb meteen goed kunnen trainen. Op dat vlak was het de voorbije weken een beetje ingewikkeld (Perbet werd bij Gent teruggezet naar de B-kern, nvdr.), maar nu hoop ik op een goede stage zodat ik klaar ben voor de start van het seizoen", besluit de aanwinst van Club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties