Voormalige smaakmaker Club Brugge: "Mooi zou zijn mijn carrière in Brugge af te sluiten"

Redactie
| 6 reacties
Voormalige smaakmaker Club Brugge: "Mooi zou zijn mijn carrière in Brugge af te sluiten"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zowat iedere speler die ooit voor Club Brugge uitkwam, keert met veel plezier terug in het Jan Breydelstadion. Eén van de gewezen smaakmakers van blauw-zwart droomt zelfs luidop van een terugkeer als speler.

Andres Mendoza is ondertussen 39, maar blijkbaar nog steeds even gek als vijftien jaar geleden. “Ik ben nog steeds scherp. Het liefst wil ik blijven voetballen. Mooi zou zijn mijn carrière in Brugge af te sluiten, zoals Timmy Simons”, zegt Mendoza in Sport/Voetbalmagazine.

“Als hij dat nog kan, dan ik zeker, donkere jongens zijn van nature wat sterker. Binnenkort heb ik een afspraak met Vincent Mannaert, ik zal het eens vragen.” Die afspraak met Mannaert gaat evenwel over andere zaken. “Trainer zal ik nooit worden, dat strookt niet met mijn persoonlijkheid, maar met jeugd bezig zijn lijkt me wel iets.”

Voetbalschool in Peru

Mendoza houdt zich bezig met een voetbalschool in Peru en hoopt op termijn getalenteerde spelers naar Europa te loodsen. Aan de naam Escuela Andrés Mendoza zou de Peruviaan graag die van Club Brugge koppelen. “Uit dankbaarheid, omdat zij voor mij de poorten naar Europa openden. Uiteraard wil ik van hen ook wat hulp, om te zien hoe we de boel kunnen organiseren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties