Dit is ons Team van de Week!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties

Heel wat teams vertegenwoordigd in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Op speeldag zes kregen we de monsterzege van Waasland-Beveren tegen Eupen en de stunt van Moeskroen tegen Club Brugge. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen twijfelden we even tussen Logan Bailly en Nicolas Penneteau, maar het werd toch die laatste. Op Standard haalde hij er enorm veel schoten van de Rouches uit.

Verdediging

Aan de overkant was er met Laifis ook eentje in bloedvorm, daardoor werd er niet gescoord in de Waalse derby. Wat gezegd van Kumordzi? Hij scoorde in die andere derby en haalde er ook een doelpunt of twee uit aan de overkant.

De helden van het weekend komen er echter nu aan. Met twee beslissende acties bracht niemand minder dan Deschacht Anderlecht terug in de wedstrijd tegen Lokeren. Brabec duwde Gent aan het einde dan weer helemaal de put in.

Middenveld

Op het middenveld blonk Hannes Van der Bruggen in de eerste helft tegen Zulte Waregem uit, de nooit aflatende Haroun deed dat tegen Sint-Truiden.

Ryota Morioka blijft als een wervelwind doorheen de competitie razen. De Japanner dartelde over het veld en had een groot aandeel in de 5-1 tegen Eupen. Kaya was dan weer de regisseur bij Zulte Waregem.

Aanval

Voorin toonde Isaak Thelin waarom Anderlecht hem deze zomer definitief overnam. En ook waarom ze hem beter niet hadden laten gaan. Een goal en drie assists, ga er maar aan staan. Bolingi ontmantelde de Club-verdediging tot slot met twee doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties