De Bruyne over afwezigheid Kompany: "Logisch dat hij in Engeland blijft"

Maarten Cattaert
| 0 reacties
De Bruyne over afwezigheid Kompany: "Logisch dat hij in Engeland blijft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zullen het de komende twee interlands tegen Bosnië en Cyprus zonder Vincent Kompany moeten doen. De verdediger zit nog steeds in de lappenmand. "Dat moet heel frustrerend voor hem zijn", aldus De Bruyne.

In een interview met Sporza heeft Kevin De Bruyne het onder meer over zijn ploegmaat bij City Vincent Kompany. De verdediger heeft deze maand nog niet gespeeld en zal niet afreizen naar België voor de oefeninterlands tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus.

De Bruyne vindt dat niet meer dan normaal: "Vinnie heeft de hele maand niet met ons getraind. Het is logisch dat hij waarschijnlijk in Engeland zal blijven. Iedereen dacht dat hij na een reeks matchen zonder last weer vertrokken was. Dat moet heel frustrerend zijn voor hem. Ik zie hem dagelijks, maar probeer het daar niet altijd over te hebben"

Tot slot zei de spelverdeler nog dit over de ex-kapitein van de Rode Duivels: "Ik denk dat Kompany niet kan wachten om terug te spelen. Hij staat altijd klaar, maar de medische staf zal geen risico's met hem nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties