KV Mechelen hoopt dat enorm risico gaat renderen: "Een extra transfer voor ons"

Redactie
| 3 reacties
KV Mechelen hoopt dat enorm risico gaat renderen: "Een extra transfer voor ons"
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Bij KV Mechelen zijn ze voorzichtig optimistisch, want binnenkort zou het scoreprobleem wel eens opgelost kunnen zijn. Dimitris Kolovos maakte gisterenavond zijn rentree in een oefenmatch tegen Dudelange. En die eerste test verliep goed.

Kolovos was immers de man in vorm bij KV Mechelen vorig seizoen, maar het noodlot spaarde hem niet en hij scheurde de ligamenten van zijn knie. "Wat ik dacht toen hij uitviel? Miljaar, dit wordt een moeilijk verhaal”, zegt sportief directeur Rik Vande Velde in GvA.

KV Mechelen legde op dat moment 750.000 euro neer om hem toch te kopen van Olympiakos. "Acht van de tien clubs zouden op zo’n moment ook afhaken. Maar vrij snel zeiden we: we nemen het risico en we kopen hem. Die blessure vergemakkelijkte dat ook. Vijf jaar geleden scheurde hij al de kruisbanden van zijn andere knie. Wat kon Olympiakos nog met hem doen? Ze waren blij dat wij nog vertrouwen in hem hadden."

Tussen de linies kruipen

En nu moet hij de man zijn die straks voor goals kan zorgen. "Ik ben echt blij dat hij zo meteen weer kan spelen. Dat hij weer tussen de linies kan kruipen, het balletje kan bijhouden en belangrijk kan worden. Voor ons is dit een extra transfer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties