Bölöni zet ploeg op scherp tegen Zulte-Waregem: "Van deze spelers verwacht ik meer"

Maarten Cattaert
| 3 reacties
Bölöni zet ploeg op scherp tegen Zulte-Waregem: "Van deze spelers verwacht ik meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC sluit vanavond in eigen huis speeldag 10 af tegen Zulte-Waregem. De promovendus verloor vorige speeldag zwaar van Waasland-Beveren. Trainer László Bölöni probeert zijn manschappen scherp te krijgen met een prikkelende boodschap.

De Roemeense trainer wil meer rendement halen uit zijn spelersgroep. "Van bepaalde spelers verwacht ik meer enthousiasme, inspanningen en opofferingen. Ik kan dan wel een trainingsprogramma of een tactiek uitwerken, maar er moet ook iets uit hen zelf komen. Geen enkele speler kan enkel met zijn talent het verschil maken".

Meer mentale agressie van enkele spelers, dat wil Bölöni zien. Omdat de coach zich voornamelijk vasthoudt aan zijn typeploeg, mogen vooral spelers die nog niet veel speelminuten verzamelden eens in de spiegel kijken.

De coach noemt ook enkele namen tegenover Het Laatste Nieuws: "Bolat, Batsubinsika, Borges en zelfs Owusu hebben de juiste weg gevonden. Corryn heeft zich ook bewezen. Van de anderen verlang ik meer. Oulare moet iedereen nog overtuigen en Rodrigues had nog iets te bewijzen nadat hij zich niet kon doorzetten in Portugal."

"Allen zeggen ze klaar te zijn om een wedstrijd te spelen, maar zijn ze ook klaar om op het veld te sterven?", vraagt de Roemeen zich luidop af. Afwachten of de spelers woord bij daad voegen, vanavond tegen Zulte-Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties