Denswil voelt zich kiplekker bij Club Brugge: "Dan maakt het niet uit of ik bij Club speel of Monaco"

Clint Vens
| 6 reacties
Denswil voelt zich kiplekker bij Club Brugge: "Dan maakt het niet uit of ik bij Club speel of Monaco"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefano Denswil is een rots in de branding in de driemansverdediging van Ivan Leko. De Nederlandse verdediger is ondertussen al aan zijn derde seizoen bezig bij Club Brugge. Hij is niet ontgoocheld dat het niet tot een transfer kwam tijdens de zomermercato.

José Izquierdo maakte afgelopen zomer de overstap van Club Brugge naar Brighton & Hove Albion. Stefano Denswil stond ook dicht bij de Engelse club. De overgang kwam er uiteindelijk niet omdat beide clubs er niet uitgeraakten. In Het Laatste Nieuws geeft Denswil aan niet al te ontgoocheld te zijn: “Mijn houding is altijd geweest dat de clubs er eerst maar moeten uitkomen. En als dat dan niet lukt, blijf ik gewoon. Ik ben niet zo moeilijk en ik ga al zeker niet zeggen dat ik weg moet."

Reddingsboei

Denswil is nog altijd niet vergeten dat Club hem een reddingsboei gooide toen hij bij Ajax op een zijspoor was beland: “Ik heb hier de kans gekregen om mezelf te bewijzen, toen het bij Ajax een stuk minder ging. Vandaar dat onze communicatie richting Club altijd respectvol is geweest, vanuit die dankbaarheid. Nog steeds, al zijn we nu al drie jaar later. Dat wil ik behouden.”

Ik heb hier de kans gekregen om mezelf te bewijzen, toen het bij Ajax een stuk minder ging

Carpe Diem

De verdediger kijkt nog niet al te ver vooruit wat betreft zijn toekomstplannen: "Ik leef van dag tot dag. Ik maak voor elke wedstrijd een kruisteken, omdat ik blij ben dat ik elke dag kan doen wat ik graag doe. Dat is het belangrijkste, dat ik 's morgens kan opstaan en met een goed gevoel naar de training kan gaan. Dan maakt het niet uit of ik bij Club speel of Monaco. Als je je best blijft doen, komen er altijd nieuwe kansen.”

Het belangrijkste is dat ik 's morgens kan opstaan en met een goed gevoel naar de training kan gaan

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties