Jelle Van Damme: "Mijn geduld was wel een beetje op"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 14 reacties
Jelle Van Damme: "Mijn geduld was wel een beetje op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Jelle Van Damme was het een blij weerzien met zijn ex-club Standard. De ingevallen Van Damme zorgde er mee voor dat de nul op het scorebord bleef bij de thuisploeg. Al kwam hij in de competitie nog maar voor de vierde keer in actie voor Antwerp.

Van Damme kwam in de zomer over van LA Galaxy, maar een plek in de basis kon hij nog niet veroveren op de Bosuil. "Ik ben naar hier gekomen en ben even ziek geweest", vertelt de verdediger. "Ik heb een kleine aanpassingsperiode nodig gehad en heb ook enkele blessures gehad."

'Geen ambrasmaker'

"De laatste weken kan ik gerust van mezelf zeggen dat ik goed aan het trainen ben. Ik ben nooit het type geweest dat ambras zal maken. Maar mijn geduld was wel een beetje op om eerlijk te zijn", bekent Van Damme.

Door de blessure van Sall mocht Van Damme nog een kwartier invallen. "Maar kijk, ik heb mogen invallen wegens een blessure. Dat gaat nu zo eenmaal in het voetbal, al wens je dat niemand toe. We zullen de volgende wedstrijd wel zien. Maar natuurlijk sta ik te popelen om te spelen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties