Club uit linkerrijtje wil verdere zaakjes doen met Standardhuurling, maar niet met Club Brugge: "Niet haalbaar"

Club uit linkerrijtje wil verdere zaakjes doen met Standardhuurling, maar niet met Club Brugge: "Niet haalbaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Moeskroen gaat het vooralsnog goed. Het team wint voorlopig wel niet meer, maar blijft rustig meedraaien in het linkerrijtje. Ondertussen wordt ook al werk gemaakt van de toekomst. Al is er daarbij een groot verschil.

"Ik moet Standard, Club Brugge en co. bedanken", gaf coach Mircea Rednic een paar weken geleden nog eens aan. "Zij sturen al die goeie spelers hierheen." En die doen het allemaal op zich wel goed.

Jonathan Bolingi van Standard begon met een knal aan het seizoen, Omar Govea (Porto) is wekelijks een sterkhouder en Dorin Rotariu (Club Brugge) loopt er ook nog rond - al heeft hij het iets moeilijker voorlopig om zich door te zetten.

Rest de vraag: met wie gaan Les Hurlus door in de toekomst? Govea en Bolingi lijken meer dan huurlingen te kunnen worden: "Over Bolingi zijn we aan het praten en al ver in het dossier", aldus sportief manager Paul Allaerts.

"En de optie van Govea is wat duurder, maar hij is een speler waar we mogelijk winst op kunnen maken met de doorverkoop. Dat is een interessant profiel. Rotariu? Neen, die is niet haalbaar", besloot Allaerts in L'Avenir.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties