"Mensen van de KBVB hebben contact gehad met Svilar"

Clint Vens
| 3 reacties
"Mensen van de KBVB hebben contact gehad met Svilar"

Gisteren nam Mile Svilar een hoofdrol op in doel voor Benfica tijdens de Champions League-match tegen Manchester United. De jonge goalie is goed op weg om eerste doelman te worden bij de Portugese topclub. Het is niet zeker of Svilar ooit voor België zal uitkomen, dat weet ook Gert Verheyen.

Gert Verheyen is bondscoach van de U19. Enkele weken geleden werd duidelijk dat het grondig scheef zit tussen Svilar en de Belgische nationale ploeg. Verheyen beweerde toen meermaals Svilar te bereiken om de plooien glad te strijken. Hij heeft intussen niks meer van de jonge goalie gehoord: "Of ik Mile nog gehoord heb? Neen, maar andere mensen van de KBVB hebben wel contact gehad met hem."

Of ik Mile nog gehoord heb? Neen, maar andere mensen van de KBVB hebben wel contact gehad met hem." - Gert Verheyen

Andere status

Intussen meent Verheyen dat hij door zijn status als eerste doelman bij Benfica de U19 ontgroeid is: "Intussen is hij natuurlijk wel eerste doelman bij Benfica geworden. Ga je dan nog voor de U19 spelen? Dat is eigenlijk ook belachelijk."

Svilar is wel eerste doelman bij Benfica geworden. Ga je dan nog voor de U19 spelen? Dat is eigenlijk ook belachelijk."

Gert Verheyen

Geen fout

Verheyen komt ook nog eens terug op zijn match van gisteren. Hij vindt dat de doelman zichzelf geen verwijten moet maken: "Ik vond dat geen fout van hem, maar je ziet zoiets wel vaker bij een heel jonge doelman. Het is dus ook geen 100 procent toeval dat hij zo'n goal slikt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties