Clubfans van ontreddering naar opluchting: "Onwaarschijnlijk erg om te beleven" en "Zeer blij met gouden puntje!"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Clubfans van ontreddering naar opluchting: "Onwaarschijnlijk erg om te beleven" en "Zeer blij met gouden puntje!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat was er aan de hand met Club Brugge? De o zo autoritaire competitieleider keek na amper 18 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan tegen rode lantaarn Eupen. Huh? Ja, u leest het goed. Blauw-zwart was onherkenbaar in een ondermaatse eerste helft, maar sleepte na rust nog een 2-2 uit de brand.

Op Twitter wisten de fans van Club dan ook niet wat ze zagen. Hoe is het mogelijk dat hun team zo stond te krasselen na die imponerende 40 op 48 en de felbevochten bekerkwalificatie in Waregem? Supporters van rivaliserende teams smulden dan weer van de gang van zaken in de barre Oostkantons. Eindelijk konden zij eens lachen.

Nog opvallend: de fans van Club bleven ondanks de vrij uitzichtloze situatie voor een leuke sfeer zorgen in Eupen. Minder enthousiast waren de West-Vlaamse fans echter over één keuze van Ivan Leko. Uiteindelijk evolueerde de vroege wanhoop en ontredding in het Brugse kamp nog richting late opluchting en (voorzichtige) blijdschap. Tot slot waren er ook criticasters die bedenkingen hadden bij enkele (belangrijke) beslissingen van ref Visser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties