Franck Berrier pakt op Twitter uit met opvallend bericht, Luc Devroe valt uit de lucht: "Dat moet je aan Franck zelf vragen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Franck Berrier pakt op Twitter uit met opvallend bericht, Luc Devroe valt uit de lucht: "Dat moet je aan Franck zelf vragen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franck Berrier en KV Oostende, noem het gerust een op de klippen gelopen huwelijk. Over en out, zo klonk het afgelopen week al bij sportief directeur Luc Devroe. Vandaag pakte de Franse nummer 10 echter uit met een opvallende tweet waarin hij de beloftencoach en jonge spelers van KVO bedankt.

"Bedankt aan alle jonge gasten van de reserven voor de voorbije twee maanden die ik met hen mocht doorbrengen. Jullie waren top! En uiteraard ook een dikke merci aan Andy Vervenne, de coach van de beloften", klinkt het bij de verguisde 33-jarige creatieve middenvelder. Vervolgens retweette Berrier ook nog een aantal reacties van zijn dankbare jeugdige collega's aan 't zeetje.

Zijn initiële tweet/boodschap roept toch wat vragen op en dus namen wij contact op met Luc Devroe. Die viel echter uit de lucht: "Wat zijn bericht op Twitter betekent, moet je aan Franck zelf vragen." Een rehabilitatie zit er niet meer in, van een comback bij de A-kern is geen sprake: "Het enige dat ik kan zeggen is dat onze beloften maandag nog een wedstrijd spelen", klinkt het gedecideerd. Berrier en KVO? Game over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties