Reactie Antwerp niet te beroerd om toe te geven na meeval: "Het ging heel snel voor ons, en zeker voor de scheidsrechter"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Dirk Pieters vanuit Waregem
| 15 reacties
Antwerp niet te beroerd om toe te geven na meeval: "Het ging heel snel voor ons, en zeker voor de scheidsrechter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ging oerend hard aan de Gaverbeek, met ook heel wat fases waar de arbitrage het moeilijk mee had. Antwerp won, maar zag af. "Het zit gewoon allemaal wat mee momenteel", waren ze daar niet te beroerd om toe te geven.

Hairemans opende de score vanop de stip, maar miste later op de avond wel een onterechte elfmeter: "Nu zullen er wel anderen staan te springen om een strafschop te geven zeker? Ach, wie zich goed voelt mag trappen. Gelukkig had mijn misser geen gevolgen", aldus de strafschopnemer.

"Het zit allemaal wat mee en daar moeten we nog zo lang mogelijk van genieten. Alle andere ploegen onder ons lieten steken vallen en daar hebben we van kunnen profiteren", legde hij de vinger meteen op de glorieuze toestand waarin The Great Old zich momenteel weet te bevinden.

Balans

Alexander Corryn was ook niet te beroerd om toe te geven dat Antwerp de nodige meeval kende: "Zulte Waregem was sterk en we kwamen er niet meer uit, we mogen echt blij zijn dat we na de vroege voorsprong met de drie punten gaan lopen hier."

"Het ging heel snel en zeker voor de scheidsrechter was het geen gemakkelijke wedstrijd, met veel discutabele fases. Tegen Standard hadden we pech met de strafschop tegen ons, nu hadden we wat meeval. Maar uiteindelijk komt alles terug in balans en evenwicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties