Oulare is terug fit en laat zich uit over een verlengd verblijf bij Antwerp

Clint Vens
| 3 reacties
Oulare is terug fit en laat zich uit over een verlengd verblijf bij Antwerp
Foto: © photonews

Na een sterk seizoensbegin sukkelde Obbi Oulare van de ene blessure in de andere. Nu is de boomlange aanvaller weer fit bevonden. Met een fitte Oulare heeft Antwerp er in ieder geval een wapen bij in de strijd om play-off 1.

In een interview voor Het Laatste Nieuws laat de bonkige aanvaller optekenen dat de keuze voor Antwerp voor hem een godsgeschenk gebleken is: "Alles op en naast het veld, spelers, staf, kine's... Alles is goed. We hebben een leuke groep, zijn goed bezig, de sfeer is er en ik ben terug in België bij mijn dochter. Dat alleen al maakt me sterker."

Op zoek naar stabiliteit

De ex-spits van Club Brugge is nog steeds eigendom van Watford, maar ziet een verlengd verblijf bij 'The Great Old' zeker zitten: "Ik zou zonder twijfelen bijtekenen. Of dat haalbaar is, weet ik niet, hangt een beetje van mij af. Als ik goede matchen speel, zal Antwerp positief zijn en misschien Watford ook. Ik wil stabiliteit en wat mij betreft is dat momenteel Antwerp."

Goede relatie met coach

Ook zijn relatie met coach Bölöni speelt mee in die beslissing: "Hij weet hoe hij me moet motiveren. Een coach die met je bezig is, dat geeft een extra boost. Hij heeft met de beste spelers gewerkt. Cristiano Ronaldo... Dat is niet zomaar iemand. Hij is streng voor me, maar is wel één van de mensen die veel potentieel in me ziet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties