Dendoncker wil nog steeds vertrekken en hoopt dat deze ploeg 20 miljoen op tafel legt

Dendoncker wil nog steeds vertrekken en hoopt dat deze ploeg 20 miljoen op tafel legt
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het verhaal rond Leander Dendoncker deze winter is nog steeds niet geschreven. Het leek erop dat hij niet meer zou vertrekken, maar de twijfel bij hem en zijn entourage is zwaar toegeslagen. Vooral de komst van Marc Coucke verontrust hen.

Dendoncker heeft met het huidige bestuur de afspraak dat hij komende zomer mag vertrekken voor 15 miljoen euro. Maar met Coucke en co heeft hij geen enkele afspraak en de voorwaarden staan ook niet op papier. De vrees is er dat Coucke in de zomer een onrealistische transfersom voor hem vraagt en dat hij opnieuw niet weggeraakt.

Daarom wil de clan Dendoncker nu eieren voor zijn geld kiezen. Zondag zaten West Ham-assistent Sutart Pearce en hoofd scouting Tony Henry samen met zijn vertrouwensman Peter Smeets op de tribune in Genk, weet Het Nieuwsblad. Ze zagen Dendoncker niet zijn beste match spelen, maar willen hem nog eens scouten.

Onzekerheid

Ze hopen nu dat de Hammers straks 20 miljoen op tafel willen leggen en dat Anderlecht daardoor overstag gaat. Maar de vraag is of Herman Van Holsbeeck die autoriteit heeft. Coucke heeft wel gezegd dat hij zich niet moeit, maar zal hij de prestigetransfer niet zelf willen regelen? Allemaal onzekerheid in het Astridpark. Net als de komst van de nieuwe spits, waarvoor het geld van Dendoncker welkom zou zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties