Reactie KV Mechelen hinkt op twee gedachten: "Mentaal belangrijk, maar eigenlijk hadden we het moeten afmaken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 3 reacties
KV Mechelen hinkt op twee gedachten: "Mentaal belangrijk, maar eigenlijk hadden we het moeten afmaken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een puntje schiet KV Mechelen normaal gezien niet zo veel op, maar mentaal is het misschien wel een overwinning waard. Op Anderlecht een punt gaan pakken... Dat hadden ze vooraf niet verwacht.

En eigenlijk hadden ze zelfs nog recht op ontgoocheling... "Het is misschien het puntje van de hoop, maar jammer dat we er geen drie pakken. We hadden de match in de eerste helft al moeten afmaken", aldus Mats Rits. "We hadden kansen om 1-3 en zelfs 1-4 ervan te maken."

"Achteraf hoor je dan dat Bandé bij die counter op het einde geen buitenspel stond. Dat is zuur, want dat ging een honderd procent kans worden. Maar goed, elk puntje telt in onze situatie. Zeker omdat we hier met het gevoel vertrekken dat we ook hadden kunnen winnen", besloot de middenvelder.

Anderlecht had geen kansen

Elias Cobbaut deelde die mening. "Eigenlijk heeft Anderlecht buiten die twee goals en de penalty geen kansen gekregen. Dat die goals te makkelijk vallen? Misschien, maar daar moet ik de beelden eens voor bekijken. Het enige wat we ons beklagen is dat we het in de eerste helft hadden kunnen afmaken", schudde de jonge verdediger het hoofd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties