De positie van Janssens wankelt bij Genk: mislukte wintermercato, verzuurde relatie met directieleden en uithaal naar de fans

Redactie
| 29 reacties
De positie van Janssens wankelt bij Genk: mislukte wintermercato, verzuurde relatie met directieleden en uithaal naar de fans
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk verzekerde zich dinsdag van de bekerfinale en kan weer even ademhalen. En toch blijft het in de bestuurskamer van de Limburgse topclub onrustig.

De positie van CEO Patrick Janssens wankelt namelijk, meldt Het Laatste Nieuws. En daar zijn verschillende redenen voor. Genk heeft er een mislukte wintermercato opzitten. De dossiers van targets Diatta, Paintsil, Etebo en Selnaes raakten in het slop. Enkel Ndongala werd op de valreep als tweede wintertransfer na Seck binnengehaald.

Vele geblesseerden

De relatie met de andere directieleden raakt stilaan verzuurd. Dat Janssens verkondigde dat Genk de vooropgestelde profielen binnenhaalde, werd hem niet in dank afgenomen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog steeds de vele geblesseerden. Een kwalijk fenomeen dat volgens insiders niet losstaat van de veranderingen bij de medische staf die er onder Janssens kwamen.

KV Mechelen als voorbeeld nemen

Tot slot was Janssens ook streng voor de eigen aanhang, die zich dit seizoen al kritisch opstelde. "Als je kijkt naar de manier waarop een club als KV Mechelen door hun supporters wordt gesteund. Ik denk dat elke club in Vlaanderen daar jaloers op is", verkondigde de CEO.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties