Club Brugge niet alleen stevig op kop, het heeft ook nog eens geheim wapen: "Hij is gretig, fris en hongerig naar goals"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 12 reacties
Club Brugge niet alleen stevig op kop, het heeft ook nog eens geheim wapen: "Hij is gretig, fris en hongerig naar goals"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na een verschroeiende start doofde de fonkelende ster van Emmanuel Bonaventure Dennis snel uit, maar de (flank)aanvaller van Club Brugge is na een periode uit de picture klaar om weer te schitteren. De tegenstand is gewaarschuwd, hij wil de komende weken knallen. Ja, ook in de cruciale play-offs.

We legden ons oor te luister bij Rudi Cossey, de T2 van Club Brugge ziet het blauw-zwarte talent elke dag aan het werk: "Dennis is zeker en vast iemand die in de komende weken én in de play-offs een belangrijke rol kan spelen. Hij toont enorm veel gretigheid op training. Hij heeft het tegen Waasland-Beveren ook heel goed gedaan, we zijn heel tevreden over hem."

Speelkansen gestegen

De kans dat de Nigeriaanse diamant straks weer blinkt, lijkt groot: "Momenteel hebben we natuurlijk keuze te over in de spits, maar door het uitvallen van Jelle Vossen stijgen zijn kansen om in aanmerking te komen voor speelminuten. Emmanuel is in ieder geval fris, gretig en hongerig naar goals, dat bewijst hij op training."

De assistent van Ivan Leko weet als geen ander hoe belangrijk Dennis kan zijn voor dit Club: "Hij is echt iemand met heel veel mogelijkheden. Hij kan de tegenstander pijn doen met zijn snelheid, diepgang en scorend vermogen. Ondanks zijn frêle lichaamsbouw heeft hij toch een grote motor. Hij kan blijven lopen en dat ook nog eens doen aan vrij hoge intensiteit. Kortom, het is iemand die ons dit seizoen nog diensten zal bewijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties