Kruis over de Rode Duivels? 'Preud'homme wil graag elke dag weer op het veld staan'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Kruis over de Rode Duivels? 'Preud'homme wil graag elke dag weer op het veld staan'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week werd Michel Preud'homme nadrukkelijk aan een terugkeer naar Standard gelinkt. Een hereniging met de club die hij in 2008 kampioen maakte, kan ertoe leiden dat hij niet meteen bondscoach van de Rode Duivels wordt.

Bondsvoorzitter Gérard Linard verduidelijkte vorige vrijdag nog dat er op de Belgische voetbalbond (KBVB) niet over Preud'homme gesproken wordt. "Er is geen reden toe. Ik ken het standpunt van Michel niet over een job als bondscoach, en als hij in vergevorderde onderhandelingen met Standard zit, zal hij zich vooral op dat project focussen."

Hoewel het nog onduidelijk is of Roberto Martinez na het WK aanblijft als bondscoach, lijkt Preud'homme weldra voor een ander project te kiezen.

Iemand uit de entourage van de oud-doelman liet aan Sport/Voetbalmagazine verstaan dat 'Preud'homme graag opnieuw elke dag op het veld wil staan en zich betrokken wil voelen bij de dagelijkse werking'. Dat is als bondscoach van Rode Duivels niet mogelijk. MPH kan bij Standard daarentegen manager naar Engels model worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties