? Glen De Boeck reageert voor het eerst op contractverlenging bij KV Kortrijk: "Het bestuur heeft daar oren naar gehad"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
? Glen De Boeck reageert voor het eerst op contractverlenging bij KV Kortrijk: "Het bestuur heeft daar oren naar gehad"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

De contractverlenging sleepte een tijdje aan, maar uiteindelijk is alles toch in orde gekomen tussen Glen De Boeck en KV Kortrijk. Intussen heeft de man die de West-Vlaamse club vakkundig uit het degradatiemoeras trok ook gereageerd op zijn verlengd verblijf in het Guldensporenstadion.

De 46-jarige De Boeck tekende een contract voor onbepaalde duur, het is nu aan hem om een mooi verlengstuk te breien aan al het goeie van de voorbije weken en maanden: "Er is vooral potentieel, ook de fans hebben opnieuw de weg naar het stadion gevonden. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de resultaten die super waren. Het stadion zat bijna vol de laatste wedstrijden dus dat moeten we proberen zo te houden", aldus de ex-speler van Anderlecht. 

"Als we samen met de supporters en de club de volgende stappen kunnen zetten dan kan er een mooi parcours afgelegd worden." Ook de spelers lijken blij met het feit dat De Boeck aan boord blijft: "Zij hebben heel positief gereageerd. De spelers waren naar het bestuur toe ook vragende partij om gewoon zo verder te werken en het bestuur heeft daar ook oren naar gehad. Ik denk dat er in Kortrijk alleen maar tevreden partijen rondlopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties