De fans van Club Brugge mogen op beide oren slapen: "Ik denk dat we hem in de play-offs weer op z'n best zullen zien"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
De fans van Club Brugge mogen op beide oren slapen: "Ik denk dat we hem in de play-offs weer op z'n best zullen zien"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Als er één man is die Club Brugge echt nodig heeft om straks de titel te pakken dan wel Ruud Vormer. De kapitein, aanjager en Gouden Schoen is dit seizoen de meest bepalende speler, maar sinds die prachtige individuele bekroning liep het toch wat minder. Al maakt Peter Vandenbempt zich geen zorgen.

De bekende voetbalstem van Radio 1 denkt dat de 29-jarige middenvelder straks weer lekker gaat knallen in play-off 1: "In de aanloop naar de Gouden Schoen is Ruud heel erg goed omgegaan met de verwachtingen en die voortdurende vragen. Ik denk dat hij daarna een beetje in een emotionele en fysieke decompressie is terechtgekomen. Maar hij zal zijn batterijen wel opgeladen hebben en ik denk dat we in de play-offs weer de beste Vormer zullen zien", klinkt het bij Sporza.

Dat het de voorbije weken ietsje minder was, al scoorde Vormer wel het winnende doelpunt tegen STVV, vindt Vandenbempt trouwens niet onlogisch: "Het verleden heeft uitgewezen dat een Gouden Schoen zelden ontploft in euforie en beter gaat spelen. Ik denk dat er heel veel op Vormer is afgekomen. Hij is dat ook niet echt gewend, het is geen speler die al heel zijn carrière in de spotlights staat." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties