Jestrovic springt in de bres voor Obradovic en Spajic, maar is streng voor Teodorczyk: "Hij viel continu op de grond"
Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 13 reacties

Jestrovic springt in de bres voor Obradovic en Spajic, maar is streng voor Teodorczyk

Jestrovic springt in de bres voor Obradovic en Spajic, maar is streng voor Teodorczyk: "Hij viel continu op de grond"
Foto: © Photonews

Nenad Jestrovic zakte zondag naar het Constant Vanden Stockstadion af om er de aftrap te geven van de topper tussen Anderlecht en AA Gent. De Servische goalgetter van weleer zag de paars-witte mankementen weer bovendrijven.

Lukasz Teodorczyk speelde tegen Gent opnieuw een onzichtbare wedstrijd. Dat was ook Jestrovic opgevallen. "Ik hield Teo in de gaten, omdat hij op mijn positie speelde. Hij viel continu op de grond en verloor zijn duels. Hij leek me vermoeid, wat ik vreemd vond. Al tijdens de opwarming was ik verrast door het gebrek aan grinta bij Anderlecht."

Ook de defensie stelde teleur, maar daar maakt Jestrogol zich niet druk om. "Spajic en Obradovic kenden een moeilijke avond, maar dat gebeurt nu eenmaal soms", aldus de Serviër die in La Dernière Heure opvallend mild is voor zijn landgenoten. "Anderlecht stond slecht gepositioneerd. Tegen Charleroi zullen ze wel opnieuw laten zien dat ze goeie verdedigers zijn."

WK met Servië?

"Of ze ook naar het WK gaan? De Servische assistent-coach Milan Obradovic (die geen familie is van Ivan Obradovic) zat naast me in het stadion, maar ik heb het niet gevraagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties