Hoofd medische dienst Anderlecht werpt ander licht op situatie en gemoedstoestand Kara

Hoofd medische dienst Anderlecht werpt ander licht op situatie en gemoedstoestand Kara
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Gisteren werd geopperd dat Kara Mbodji niet meer gemotiveerd was om voor Anderlecht in actie te komen en met zijn hoofd al bij het WK zat. Hij zou zich tevens zonder overleg laten opereren hebben. Jochen De Coene, hoofd van de medische dienst van paars-wit, weerlegt dat nu.

De Coene zegt dat er wel degelijk overleg was. "Ik ben drie keer naar Barcelona geweest. Ook nu bespreken we Kara's situatie voortdurend. Het is onze gezamenlijke bedoeling om hem zo snel mogelijk fit te krijgen, nog tijdens de play-offs. Wanneer dat lukt? We bekijken het week per week, maar straks begint Kara te lopen", klinkt het in HLN.

Kara werkt intussen met Lieven Maesschalck. "De inspanningen die hij levert, zijn indrukwekkend. Lieven belde me deze week: 'Kara is fenomenaal.' Er zijn weinigen die kunnen opbrengen wat Kara kan - Wasilewski na zijn verschrikkelijke blessure is de uitzondering."

Kara is dus wel nog gemotiveerd. "En weet je waarom hij dat doet? Kara wil ons iets teruggeven voor de goeie zorgen. Hij zit niet alleen met het WK in Rusland in zijn hoofd, maar wil ons helpen in de titelstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties