Louwagie wuift 'kameraad' Van Holsbeeck uit met mooie geste vanwege AA Gent: "Blij dat we dat nog voor Herman hebben kunnen doen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 15 reacties
Louwagie wuift 'kameraad' Van Holsbeeck uit met mooie geste vanwege AA Gent: "Blij dat we dat nog voor Herman hebben kunnen doen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na vijftien jaar trouwe dienst zwaait Herman Van Holsbeeck af bij Anderlecht. Gent-manager Michel Louwagie, die zijn hele loopbaan meemaakte, zwaait terug. "Herman was een collega met klasse. Maar nieuwe bazen, nieuwe wetten: daar sta je toch wel even bij stil."

"In het voetbal kan je mekaar geen vrienden noemen, omdat je als concurrenten nu eenmaal moeilijk vriendschap kan hebben. Maar ik heb hem altijd wel ervaren als een kameraad", vertelt de manager van AA Gent in zijn afscheid van Van Holsbeeck voor Het Nieuwsblad.

Tussen ons is er altijd een wederzijdse vorm van respect geweest

Dat wederzijdse respect uitte zich niet alleen in woorden, maar ook in acties. "Hij heeft ons met Anderlecht meermaals geholpen toen wij het moeilijk hadden. Daarom ben ik ook blij dat ik deze winter samen met Ivan De Witte nog iets heb kunnen terugdoen", gaat Louwagie verder.

"Door een clausule in het transferdossier van Kenny Saief kon Herman geen wintertransfers meer doen. Maar uit dank voor wat zij voor ons gedaan hebben, hebben wij die clausule uiteindelijk opgezegd. Ik ben blij dat we dat nog voor Herman hebben kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties