Topschutter Chevalier weigert geste van Glen De Boeck: "Dat wou hij niet, het is een teken dat hij vooral bezig is met de ploeg en niet zozeer met die titel"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 2 reacties
Topschutter Chevalier weigert geste van Glen De Boeck: "Dat wou hij niet, het is een teken dat hij vooral bezig is met de ploeg en niet zozeer met die titel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie houdt Teddy Chevalier nog van de titel van topschutter? De prettig gestoorde Franse spits van KV Kortrijk zit al aan 18 stuks en kan zijn aantal in play-off 2 nog flink opdrijven. Al lijkt hij daar, misschien vreemd genoeg, niet echt mee bezig volgens zijn trainer Glen De Boeck.

"Ik denk niet dat Teddy meer dan anders bezig is met zijn Gouden Stier. Hij is vooral begaan met zijn prestaties. Dat zien we aan een aantal dingen. Zo dacht ik er bijvoorbeeld aan om die Gouden Stier ook op zijn trainingskledij te zetten, maar dat wou hij niet", vertelt De Boeck op de clubwebsite in de aanloop naar de match tegen Moeskroen

Sociale jongen

"Het is een teken dat Chevalier vooral bezig is met de ploeg en niet zozeer met die titel van Gouden Stier. Ik moet hem ook niet waarschuwen om te veel voor eigen succes te gaan. Zo zit Teddy totaal niet in elkaar. Het is een heel sociale jongen, erg sociaal geëngageerd. Hij denkt alleen aan het grotere geheel", aldus de KVK-coach.  

"De andere spelers gunnen het hem wel, maar ik denk niet dat het echt leeft in de spelersgroep. Teddy krijgt nu wat hem toekomt. Je maakt niet voor niks 18 doelpunten, il faut le faire. Op het moment dat ik hier arriveerde, had hij er drie gemaakt. Vervolgens heeft hij er 15 gemaakt in 16 matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties