Herman Van Holsbeeck spreekt voor het eerst over zijn ontslag bij Anderlecht

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Herman Van Holsbeeck spreekt voor het eerst over zijn ontslag bij Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck nam vrijdag afscheid van alle medewerkers bij Anderlecht. Na een termijn van 15 jaar kwam er een einde aan de samenwerking tussen de Belgische recordkampioen en de succesvolle clubmanager.

Het vertrek van Van Holsbeeck bij Anderlecht zat eraan te komen, maar het officiële nieuws van vrijdag kwam er snel. Marc Coucke is namelijk pas sedert eind maart officieel voorzitter van de club.

Van Holsbeeck reageerde kort op zijn afscheid. "Nieuwe bazen, nieuwe wetten", aldus de manager in Het Nieuwsblad. "Ik wist dat deze dag ooit zou komen, maar ben toch fier op wat ik samen met mijn medewerkers gepresteerd heb."

"Ik blijf fan van Anderlecht"

Onder Van Holsbeeck als sportief directeur behaalde paars-wit acht landstitels. "Natuurlijk zal ik fouten gemaakt hebben, maar als je mijn globaal palmares bekijkt, hoef ik niet te klagen. Sowieso blijf ik fan van Anderlecht."

"Ik bedank al mijn medewerkers van de voorbije 15 jaar en wens Hein en de spelers veel succes. Kampioen worden wordt moeilijk, maar ik duim voor die tweede plaats." Op het juridische aspect van zijn ontslag wilde Van Holsbeeck niet dieper ingaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties