Reactie Leandro Trossard bezorgde Genk felbevochten zege tegen Standard: "Die hand achter het oor? Dat gebeurde in de adrenaline van de match"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 43 reacties
Leandro Trossard bezorgde Genk felbevochten zege tegen Standard: "Die hand achter het oor? Dat gebeurde in de adrenaline van de match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met dank aan Leandro Trossard pakte KRC Genk zaterdag de volle buit tegen Standard. Vanop de stip schoot hij zijn ploeg vroeg in de tweede helft naar winst.

Drie goals in de competitie en eentje in de beker. Dat zijn geen slechte cijfers voor Trossard die door blessures slechts tien wedstrijden speelde. "Met dat aantal ben ik blij mee", reageerde de matchwinnaar na afloop. "Beslissend zijn voor de ploeg is mijn doel. Conditioneel ben ik oké. Maar die 90 minuten tussen de lijnen kon ik wel gebruiken."

Zonder VAR stonden Trossard en co achteraf niet met een overwinning te pronken. "In Brugge greep de videoref in met een beslissing tegen ons, wat zuur was. Maar correct is correct, dat zagen we ook tegen Standard. Dat de beslissing zo lang op zich liet wachten, gaf me wel het gevoel dat hij (Renaud Emond, red.) buitenspel stond."

Carcela is een speciaal manneke op het veld

De potjes kookten tussen Genk en Standard regelmatig over. Ook Trossard kreeg het aan de stok met Mehdi Carcela. "Het is een speciaal manneke op het veld. (lacht) Waarom ik de Standard-fans wat ging jennen na afloop? Ach, dat gebeurde in de adrenaline van de wedstrijd. Meer niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties