Naast Vermant ook Dury kritisch na Waasland-Beveren - Zulte Waregem: "We zouden moeten fier zijn"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Beveren
| 0 reacties
Naast Vermant ook Dury kritisch na Waasland-Beveren - Zulte Waregem: "We zouden moeten fier zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging op bezoek bij Waasland-Beveren winnen en doet zo opnieuw volop mee in play-off 2. De thuisploeg bleef dan weer achter met een 0 op 6. Achteraf waren beide coaches niet helemaal tevreden.

"0 op 15, dat is niet goed natuurlijk. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, maar wij slikken gewoon te makkelijk doelpunten. Wij raken de lat, zij scoren wél. We komen nog goed uit de kleedkamers en zijn er blijven voor gaan", was Sven Vermant kritisch.

"We hadden nog de kansen, maar die moeten we uitspelen en scoren. Het was niet goed in de beide zones van de waarheid. We haalden genoeg de doellijn, maar dan lukte het net niet om de juiste man aan te spelen."

Onze verantwoordelijkheid

Francky Dury zat in het winnende kamp, maar ook hij was niet helemaal tevreden: "Ik ben tevreden met de overwinning, maar het was geen goede match. Daarvoor waren er te veel technische fouten. We hebben het nagelaten om na de 0-2 door te duwen na de rust en hebben het gaspedaal net als vorige week tegen Leuven niet meer ingedrukt." 

"Tegen Leuven kostte ons dat zelfs nog twee punten, nu gelukkig niet. We speelden te nonchalant. Of dat typisch play-off 2 is? We zouden moeten fier zijn dat we zoveel winnen en dat we ons na een al bij al makkelijke redding nog kunnen tonen. Het is onze verantwoordelijkheid, want als je in play-off 2 om de prijzen speelt, kan dat wél nog leuk zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties