? "Het was een matchbegin naar het hart van elke Buffalo, we hebben Brugge vanaf minuut één bij de keel proberen te grijpen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 7 reacties
? "Het was een matchbegin naar het hart van elke Buffalo, we hebben Brugge vanaf minuut één bij de keel proberen te grijpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor één speler van AA Gent zal de zege tegen Club Brugge misschien nog nét dat tikkeltje extra deugd gedaan hebben: Birger Verstraete. De guitige West-Vlaming heeft immers een verleden in Jan Breydel. De pitbull van de Buffalo's presteerde trouwens weer ontzettend sterk.

De 23-jarige middenvelder uit Oostende glunderde dan ook na de match: "Het was een matchbegin naar het hart van elke Buffalo. We hebben geprobeerd van Club Brugge vanaf minuut één bij de keel te grijpen en kansen te versieren en het is fantastisch om na twee minuten al 1-0 voor te komen. Dat was de start die we misschien nodig hadden."

AA Gent stond dan ook op scherp, zeker na die geweldige ontvangst door de fans: "Bij onze aankomst hier kregen we een ferme boost door het publiek. We waren helemaal klaar om die wedstrijd vanaf minuut één vast te pakken en er vol voor te gaan. Het was moeilijk, maar ik denk dat we op karakter supercontent mogen zijn met die overwinning", aldus de ex-Bruggeling. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties