Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 2 in de play-offs zorgde ervoor dat AA Gent als enige in play-off 1 met zes op zes overblijft. Het versloeg Club Brugge met het kleinste verschil, verder haalde STVV zwaar uit en had Anderlecht wat geluk. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Tussen de palen had Hendrik Van Crombrugge een erg goeie dag op Oostende. Hij zorgde er met enkele puike reddingen voor dat zijn Eupen een punt pakte aan de kust.

Verdediging

In de defensie stond het bij AA Gent als een huis. Zo konden de Buffalo's de storm van Club Brugge in de tweede helft te boven komen. Dylan Bronn en Samuel Gigot waren de uitblinkers van dienst, al mocht Kalinic zich ook op de borst kloppen.

Bij Anderlecht was Kenny Saief de sterkste, zijn transfer is duidelijk een schot in de roos. De Amerikaanse international valt op door zijn tomeloze inzet. Aan de rechterkant zien we eindelijk de Clinton Mata van bij Charleroi terug. Na een matige start bij Racing Genk leverde hij alweer een puike prestatie af.

Middenveld

Op het middenveld vinden we onze enige speler uit 1B terug. Alexander Maes was bij Beerschot Wilrijk de dirigent. Genkenaar Alejandro Pozuelo mag naast hem in ons team plaatsnemen, net als de uitstekende Roman Bezus, die STVV op weg zette naar een 4-0 zege.

Aanval

Voorin kiezen we voor een drietand. Taiwo Awoniyi toonde tegen Kortrijk dat hij nog steeds een uitstekende spits is, Bongonda stond niet op het wedstrijdblad, maar wél in het scheidsrechtersverslag met een doelpunt. Verder bewees Lior Refaelov alweer dat er wel degelijk met hem rekening moet gehouden worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties