Trainersduo Preud'homme-Ferrera bij Standard? "Onze samenwerking blijft een hele mooie herinnering"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Emilio Ferrera laat zich uit over positie als assistent van Preud'homme bij Standard

Trainersduo Preud'homme-Ferrera bij Standard? "Onze samenwerking blijft een hele mooie herinnering"

Michel Preud'homme zou de draad opnieuw oppikken als trainer van Standard. Daarbij wil hij Emilio Ferrera meenemen als assistent, maar de vraag is natuurlijk of die dat zelf ook ziet zitten.

Momenteel is Ferrera nog actief bij de beloften van Anderlecht en daar levert hij fantastisch werk. De jonkies staan op een zucht van de titel en meerdere van hen mochten al proeven van de A-kern. Zou hij ze willen verlaten om opnieuw assistent te worden?

"Op dit moment kan ik nog niks zeggen", vertelt hij zelf op Vista. "Ik ben bij Anderlecht aangekomen toen Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock er nog waren. Zij zijn er niet meer, maar wat mijn toekomst betreft: het is nog te vroeg om daarover te praten. Dat mijn toekomst ligt waar die van Michel Preud’homme ligt? Goh…"

Bij Anderlecht hebben ze me nog niet gevraagd om mijn contract te verlengen

Emilio Ferrera en Michel Preud'homme werkten eerder al samen bij het Saoedische Al Shabab. "Die samenwerking blijft een hele mooie herinnering. Eerst was het moeilijk voor mij als T2, maar achteraf bekeken was het toch een geweldige ervaring. Dat ik straks bij Standard werk? Dat heb ik niet gezegd", zei Ferrera nog. Het zomerweer zal uitsluitsel moeten brengen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties