Eerste thuiszege voor OHL in play-off 2: "In laatste halfuur getoond dat we een ploeg zijn die klasseflitsen heeft"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
Eerste thuiszege voor OHL in play-off 2: "In laatste halfuur getoond dat we een ploeg zijn die klasseflitsen heeft"
Foto: © photonews

De eerste thuiszege in play-off 2 is een feit voor Oud-Heverlee Leuven. Tegen Moeskroen werd een 0-1 achterstand omgezet in een 3-1 zege. Aanvaller Nikola Storm reageerde tevreden.

De eerste helft was een saai schouwspel, maar in de tweede helft vielen er toch nog 4 goals. "Ik vond dat het tempo iets te laag lag in het begin", aldus de Club-huurling. "Ze lieten de bal aan ons omdat ze kort op elkaar stonden. In de tweede helft kwam er meer ruimte omdat ze het niet meer konden belopen. We kwamen 0-1 achter, maar we bleven proberen. En dan kwam snel die 3-1."

Hitte

"Of het aan de warmte lag? Het was vrij warm en dat was zeker niet ideaal, maar het was natuurlijk voor iedereen zo. Misschien dat het tempo daarom iets lager lag. Maar in het laatste halfuur hebben we toch getoond dat we een ploeg zijn die klasseflitsen heeft."

OHL telt, met nog 5 matchen te gaan, 6 punten achterstand op leider Zulte Waregem. Droomt Storm nog van groepwinst? "We bekijken alles match per match. Volgende week gaan we vol aan de bak voor de drie punten", blikt Storm vooruit op de thuismatch tegen Waasland-Beveren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties