Moeten AA Gent en Club Brugge hun hoop opbergen? "Voor mijn carrière zou het goed zijn om langer bij Antwerp te blijven"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties

Moeten AA Gent en Club Brugge hun hoop opbergen?

Moeten AA Gent en Club Brugge hun hoop opbergen? "Voor mijn carrière zou het goed zijn om langer bij Antwerp te blijven"
Foto: © photonews

Antwerp doet in zijn eerste seizoen na de promotie beroep op tal van huurlingen. Ivo Rodrigues is een van hen en mikt op een langer verblijf in ons land.

De Portugese vleugelaanvaller speelde dit seizoen al 23 matchen voor Antwerp. "Ik wist niet goed wat ik van het Belgische voetbal moest verwachten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws over zijn debuutjaar op de Belgische velden. "Het gaat er hier iets steviger aan toe dan in Portugal. Je hebt hier kracht nodig en eigenlijk moet je een vrij complete speler zijn."

In de winter trokken AA Gent en Club Brugge al aan zijn mouw. Wat brengt de toekomst voor de 23-jarige Rodrigues? "Ik heb het hier echt naar mijn zin en wil graag langer blijven", geeft de linksbuiten aan. "Bij mij vorige clubs voelde ik me niet altijd even belangrijk. Dat is hier wel het geval. Alleen hangt alles van Porto af. Ik heb nog een contract tot en met volgend seizoen en dus bepalen zij wat er met me gebeurt. Het zou voor mijn carrière een goede stap zijn om langer bij Antwerp te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties