Standard is al aan het bouwen voor volgend seizoen: 'contract voor drie seizoenen ligt klaar voor goudhaantje'

Clint Vens
| 16 reacties
Standard is al aan het bouwen voor volgend seizoen: 'contract voor drie seizoenen ligt klaar voor goudhaantje'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard is misschien wel dé sterkste ploeg van de Play-Offs voor het moment. De Rouches zijn al zeker van een Europees ticket maar mikken nog op de tweede plaats. In Europa willen ze geen mal figuur slaan en dus zijn ze in Luik al volop bezig met de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen.

Ricardo Sa Pinto of Michel Preud'homme? Het is nog onduideljik wie op het trainerszitje zal plaatsnemen volgend seizoen, maar Standard wil de huidige ploeg zoveel mogelijk samen houden. In die optiek zullen de Luikenaars volgens het Nieuwsblad snel de aankoopoptie van Mehdi Carcela lichten. 

Contract van drie seizoenen

'De Rouches' bedongen in januari een aankoopoptie voor Carcela bij Granada en zullen hun publiekslieveling een contract van drie seizoenen voorschotelen. Beide partijen zullen er vermoedelijk snel uitkomen, want ook Carcela liet zich al positief uit over een verlengd verblijf op Sclessin. 

Carcela is de absolute smaakmaker in Play-Off 1 bij Standard. Samen met Edmilson deed hij met zijn flair, techniek en snedige acceleraties al menige defensies bijzonder veel pijn. Het Luikse jeugdproduct is bijzonder geliefd op Sclessin en heeft zich opgeworpen tot kapitein na de blessure van Mpoku. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties