Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties

Anderlecht en Standard goed vertegenwoordigd in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Speeldag zes van de play-offs zal in Gent vooral de geschiedenisboeken ingaan als 'die van de VAR', maar bij Standard en Anderlecht zullen ze andere herinneringen koesteren. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

In doel hadden we een ongekende weelde deze week. Werner, Kalinic, Ochoa, Vukovic, De Wolf en Goblet kwamen allemaal in aanmerking, maar Rafael Romo gaat met de prijs lopen. Hij was outstanding tegen Antwerp.

Verdediging

In de defensie vinden we meteen twee jongens van Anderlecht terug. De Brusselaars haalden het van Charleroi dankzij onder meer een doelpunt van Leander Dendoncker en een fenomenale comeback van Andy Najar. Op links kiezen we voor Dylan Bronn, die het als rechtsvoetige centrale verdediger uitstekend deed op de linksachter, maar door de VAR een assist ontnomen werd.

Middenveld

Razvan Marin en Gojko Cimirot (in de tweede helft) waren de mannen die bij Standard de lijnen uitzetten. Haast al het gevaar kwam van de voet van Marin, Cimirot vierde zijn eerste doelpunt voor Standard.

Met Bezus heeft STVV misschien wel dé middenvelder van play-off 2 lopen. Hopelijk zien we dat ook eens in het reguliere seizoen boven water komen. Ivo Rodrigues was alweer de gevaarlijkste bij Antwerp.

Aanval

De flanken worden bezet door Nill De Pauw en Leandro Trossard. Die eerste hielp zijn Zulte Waregem voorbij Moeskroen en Trossard had een fantastische avond tegen Club Brugge. Aan de overkant was ook Diaby echter in topvorm.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties