Preud'homme zal Martinez niet opvolgen, Verhaeghe reageert: "Of dat nu de goede of de slechte weg is, zal pas na het WK blijken"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 14 reacties
Preud'homme zal Martinez niet opvolgen, Verhaeghe reageert: "Of dat nu de goede of de slechte weg is, zal pas na het WK blijken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft aangegeven dat hij zijn trainerscarrière wil hervatten bij Standard. Nochtans werd zijn naam nadrukkelijk genoemd om de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels te worden. Wat vindt Bart Verhaeghe daar nu van?

Verhaeghe is ondervoorzitter van de voetbalbond en voorzitter van de technische commissie die de bondscoach aanstelt. Bovendien kende hij samen met Michel Preud'homme vier succesvolle jaren bij Club Brugge.

We blijven erbij, de beslissing over de bondscoach valt pas na het WK

Bart Verhaeghe

(lees hier meer over de verklaring van Michel Preud'homme)

"We zijn bij de voetbalbond gebonden aan de procedure die we hebben afgesproken. We houden ons daaraan uit respect voor bondscoach Roberto Martinez, over wie we heel tevreden zijn", vertelt Verhaeghe in Het Nieuwsblad. "Of dat nu de goede of de slechte weg is, zal pas na het WK blijken, maar het is nu eenmaal de afspraak."

"Bij een club loopt het weleens anders, omdat daar doorgaans slechts één of twee personen de beslissingen nemen. Bij de voetbalbond is dat niet zo. Daar worden beslissingen breder gedragen en gaat het wat trager. Nu goed, Michel Preud’homme heeft een andere logica en die moeten we respecteren", aldus Verhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties