Club doet oproep naar zijn fans en haalt gewezen chouchou terug naar Jan Breydel voor komst van aartsrivaal

Clint Vens
| 5 reacties
Club doet oproep naar zijn fans en haalt gewezen chouchou terug naar Jan Breydel voor komst van aartsrivaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan zondag de rivalen uit Brussel de finale doodsteek toedienen in de titelstrijd. Een overwinning in het eigen, stilaan oninneembare, Jan Breydel en de titel kan de Bruggelingen nauwelijks nog mislopen.

Ivan Leko hoopt niet alleen dat zijn spelers onder stoom zullen staan, maar ook dat de blauwzwarte supporters die spelers naar de overwinning zullen schreeuwen. Club Brugge lanceert alvast enkele initiatieven voor de topper en lanceert daarom een warme oproep aan hun fans.

"We starten de opbouw naar de wedstrijd om 12u30 met een DJ aan de Noordtribune en extra drankstanden buiten de stadionpoorten", staat de lezen op de digitale clubstek.

"Vanaf 12u50 verwelkomen we samen de spelersbus. En gaan we naar het stadion, waar de opwarming iets voor 14u van start gaat. Zorg samen voor een warme sfeer zondag. Allemaal samen, #BluvnGoan!"

En de fans mogen ook een voormalig publiekslieveling begroeten: "Ook aanwezig: Thomas Meunier, die de fans voor het eerst sinds zijn vertrek naar PSG komt groeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties