"Anderlecht speelt zonder druk en denkt niet langer aan de titel? Dat is bluf"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
"Anderlecht speelt zonder druk en denkt niet langer aan de titel? Dat is bluf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht kan het titeldebat zondagnamiddag in een definitieve plooi leggen. Blauw-zwart-aanvoerder Ruud Vormer is het niet eens met de instelling waarmee paars-wit naar de clash toeleeft.

Vormer kent het belang van de match tegen Anderlecht. "Deze wedstrijd wordt cruciaal, maar voor ons komt er geen extra druk bij kijken. We spelen thuis, het wordt hier een gekkenhuis. Het publiek zal overweldigend zijn. We moeten winnen", aldus de Gouden Schoen in La Dernière Heure.

Een overwinning zet Club in een zetel. "Als we winnen, zijn we kampioen. Dan hebben we nog drie duels om één punt te pakken. Enkel als Standard alles wint, maar dat acht ik onmogelijk."

De manier waarop Hein Vanhaezebrouck de druk in het andere kamp legt, maakt volgens Vormer deel uit van de 'tactiek'. "Daar moet je niet te veel van geloven. Anderlecht zal ook onder druk voetballen, misschien nog meer dan wij. Zij willen ook kampioen worden."

"De tweede plaats? Dat is bluf. Het klopt dat ze buitenshuis spelen, maar zij moeten winnen om in de titel te blijven geloven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties