Spelers Essevee ruiken groepswinst: "Daar moeten we eerlijk over zijn"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Kortrijk
| 8 reacties
Spelers Essevee ruiken groepswinst: "Daar moeten we eerlijk over zijn"
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft de drie punten gepakt op bezoek bij KV Kortrijk. En daarmee is de groepswinst - zo goed als - binnen. Bij Essevee kirden ze van genot.

"Een mooi goaltje? Het belangrijkste was dat we gewonnen hebben, na een goede teamprestatie", aldus goalgetter Theo Bongonda. "We blijven zo op kop in de groep en hebben nu zeven punten voorsprong. Dat is het voornaamste, want we willen de groep winnen. Nog een keer winnen ..."

Groepswinst

Ook Davy De fauw was tevreden: "Ja, het is nu wel binnen, die groepswinst. We moeten nog een keertje winnen, maar in onze huidige flow en op de manier waarop we spelen moet dat wel lukken. We hebben het goede gevoel te pakken en willen op dat elan verdergaan. Chapeau aan iedereen dat we gemotiveerd bleven."

Stiekem kijken ze bij Essevee al verder: "Europa halen is en blijft een doel. Ach, laat ons eerst maar die groepswinst pakken en dan kijken tegen wie we moeten in de resterende matchen. We zullen sowieso wel in een winning mood zitten, voor het team van play-off 1 is dat misschien anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties