? Davy De fauw draagt zege op aan fans van Essevee, die alweer konden kirren van plezier: "En de Veekaa is kapot"
Redactie vanuit Kortrijk
| 8 reacties

Davy De fauw draagt zege op aan fans van Essevee, die alweer konden kirren van plezier: "En de Veekaa is kapot"

? Davy De fauw draagt zege op aan fans van Essevee, die alweer konden kirren van plezier: "En de <i>Veekaa</i> is kapot"
Foto: © photonews

Zulte Waregem kon voor de tweede keer dit seizoen gaan winnen op bezoek bij KV Kortrijk in de altijd gevoelige derby. En dus werd er een flink feestje gevierd door de spelers en de supporters. "Deze zege is voor hen."

Francky Dury zag zijn spelers bijzonder gretig trainen: "Dat ben ik niet gewoon in mei, zeker niet in play-off 1. We hebben onze nek uitgestoken en willen niet in onze eigen voet schieten, maar onze kansen blijven waarborgen."

Ook Davy De fauw had lof voor héél Zulte Waregem: "We kennen de motivatie in play-off 2, dat is altijd een beetje minder. Dat is menselijk, ook voor jullie. Chapeau voor iedereen dat we het dan toch zo goed kunnen aanvatten. Zowel qua staf als spelers ..."

Verdienste van de supporters

"En uiteraard ook de fans! We zijn een tijdje blijven vieren na de match, maar dit is ook een verdienste van de supporters."

"Ze waren ons al in grote getale aan het toejuichen van 45 minuten voor de wedstrijd begon. Dat motiveert ons, dit is een overwinning voor hun. Dit zijn mooie momenten, een derby op het scherpst van de snee", kon er een lachje af bij de skip.

Beelden van het feestje? Hieronder! Opgelet: het laden ervan kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties