KV Kortrijk beseft dat het (bijna) over is: "Mooi seizoen gehad", "Snakken naar het einde", maar ook: "Alles kan in voetbal"
Redactie
| 2 reacties

Glen De Boeck, Stijn De Smet, Hannes Van Der Bruggen en Kristof D'Haene reageren na KV Kortrijk - Zulte Waregem

KV Kortrijk beseft dat het (bijna) over is: "Mooi seizoen gehad", "Snakken naar het einde", maar ook: "Alles kan in voetbal"
Foto: © photonews

KV Kortrijk was in oktober nog degradatiekandidaat nummer 1, maar zette onder Glen De Boeck een fameuze reeks neer en kwam daardoor nog bijna in play-off 1 terecht. Na een lang seizoen lijkt het vet wel van de soep, al willen ze het seizoen nog mooi afsluiten.

Glen De Boeck gaf het ook aan na de wedstrijd: "Tegen een team als Zulte Waregem - een van de beter spelende ploegen van het moment - moet je top zijn. En wij snakken na een lang seizoen een beetje naar het einde. Er hangen een aantal spelers aan de rekker, maar ik kan ze niets verwijten."

"Jammer dat we het niet konden afmaken of een puntje konden pakken", klonk het bij Hannes Van Der Bruggen. "We spelen een goed seizoen, maar het is allemaal van net niet. Jammer, maar we willen het seizoen goed afsluiten."

Nog het beste van maken, meer zal het niet worden

Stijn De Smet hoopt ook op een mooi seizoenseinde: "We gaan er nog het beste van maken de komende drie wedstrijden, maar meer zal het niet worden. Zulte Waregem heeft genoeg kwaliteit om nog punten genoeg te halen, dus de clash is beslist door deze wedstrijd."

Al zijn er toch nog enkele spelers die er alsnog in geloven, zo ook Kristof D'haene: "Het zal moeilijk worden, maar we moeten er in blijven geloven. In voetbal is alles mogelijk. We moeten zelf onze drie wedstrijden nog proberen te winnen nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties