Teleurgestelde Leko maakt VAR met de grond gelijk: "Wat heb ik eraan dat de scheids sorry zegt?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 55 reacties
Teleurgestelde Leko maakt VAR met de grond gelijk: "Wat heb ik eraan dat de scheids sorry zegt?"
Foto: © photonews

Club Brugge ging met 1-2 de boot in tegen Anderlecht en zo ligt de titelstrijd opnieuw open. Bij de thuisploeg was men meer dan verbolgen over het optreden van de videoref, die een doelpunt van Anderlecht uit buitenspel toch liet doorgaan.

Eerlijk, zo kwaad als op dat flashinterview na de wedstrijd, hadden we Leko nog nooit gezien. De gepassionneerde coach van Club Brugge trilde van woede. "Heel het seizoen ben ik een sympathieke, naïeve coach geweest, ik had altijd respect voor de beslissingen van de refs. Ook omdat je respect moet hebben voor het spel."

"Maar dan zie je dit, en zie je hoe de competitie op deze manier beslist kan worden. Mijn moeder zal misschien schrikken als ze me zo hoort reageren, maar een mooie match is gewoonweg kapotgefloten. Op Vanaken was er altijd een strafschop, en Teodorczyk liep duidelijk buitenspel."

Wat wil je dat ik nu ga zeggen in de kleedkamer?

De klap kwam enorm hard aan bij de Bruggelingen. "Wat wil je dat ik nu ga zeggen in de kleedkamer? Die jongens hebben hier maandenlang voor gestreden en zijn er helemaal kapot van. Niemand houdt zoveel van voetbal als ik en mijn spelers, maar vandaag haat ik voetbal. Iemand (van de arbitrage) kwam sorry zeggen, maar wat hebben ik en mijn spelers daaraan?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties