Opvallendste fan tijdens Club Brugge-Anderlecht reageert: "Eerlijk? Ik zat al drie weken met het idee in mijn hoofd"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 37 reacties
Opvallendste fan tijdens Club Brugge-Anderlecht reageert: "Eerlijk? Ik zat al drie weken met het idee in mijn hoofd"
Foto: © photonews

Tijdens de topper Club Brugge-Anderlecht moest de VAR meerdere keren in actie komen en telkens die in beeld kwam, verschoof de focus naar de achtergrond. In de tribune stond namelijk een thuissupporter verkleed als VAR de show te stelen.

Nadat hij viraal ging met zijn hilarische stunt reageerde Kristof, de bewuste supporter, tegenover Het Laatste Nieuws. "Plots stond mijn telefoon roodgloeiend”, lachte hij.

"Eerlijk? Ik zat al drie weken met het idee in mijn hoofd. Als ik nu niet in beeld kwam, dan nooit", legt hij uit. "Wees eerlijk: die videoref speelt al weken een negatieve rol. Ik ben voorstander van het systeem, als het correct wordt gebruikt. Dat gebeurt jammer genoeg te weinig. Het is vooral in het voordeel van Anderlecht."

Bruggeling in Anderlecht

Het verlies van zijn Club kon hij desondanks wel relativeren. "Ik woon op zo'n tien kilometer van het stadion van Anderlecht en heb veel kameraden die supporter zijn van Anderlecht. Er is genoeg miserie in de wereld. Ik kan een voetbalwedstrijd dus zeker wel relativeren. Tegen Gent kom ik in een eendenpak!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties