Brugse fans hadden het om welbepaalde reden gemunt op Sels, maar die ontkent met klem: "Zo zit ik niet in elkaar, met zoiets ga ik mij niet bezighouden"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Brugge
| 45 reacties
Brugse fans hadden het om welbepaalde reden gemunt op Sels, maar die ontkent met klem: "Zo zit ik niet in elkaar, met zoiets ga ik mij niet bezighouden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De match was nauwelijks enkele minuten ver of Matz Sels kreeg al het publiek op z'n dak. Dat is het lot van een speler van Anderlecht die in Brugge gaat sjotten, zou je denken, maar het gefluit en boegeroep had een specifieke reden. Volgens de blauw-zwarte aanhang bezondigde de paars-witte goalie zich aan tijdrekken.

Na afloop kwam de 26-jarige doelman van Anderlecht, die overigens een beresterke match keepte, even terug op dat gegeven: "Of ik tijd probeerde te winnen? Neen zeker niet, zo ben ik niet. Het is niet mijn bedoeling om tijd te pakken, toch niet in de eerste helft. Die bal gaat op een gegeven moment naar de buitenkant en ik ga hem halen. Normaal gezien is dat de taak van de ballenjongens, maar die deden het niet. Dat is dan natuurlijk hun fout hé", lachte Sels. 

Wie het nuchter bekeek: het sluitstuk van RSCA had in feite geen enkele reden om tijd te rekken want Anderlecht moest winnen, toch? "Voilà, dat was niet in ons voordeel. Neen, zo zit ik totaal niet in elkaar. Met zoiets ga ik mij echt niet bezighouden en al zeker niet in de eerste helft. In de tweede helft is het natuurlijk wel iets anders als je op voorsprong staat, maar voor de rust deed ik het zeker niet" klonk het overtuig(en)d in de mixed zone

aaa

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties