De gevatte reactie van Hein Vanhaezebrouck op uitdagende vraag: "Wie dat nu komt zeggen, is aan het zeveren"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 16 reacties
De gevatte reactie van Hein Vanhaezebrouck op uitdagende vraag: "Wie dat nu komt zeggen, is aan het zeveren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazar Markovic en Ryota Morioka hadden gisteren een belangrijk aandeel in de zoete zege van Anderlecht op het veld van rivaal Club Brugge, is een bedankje aan het adres van Herman Van Holsbeeck dan niet gepast? Een journalist die zowaar die vraag durfde stellen aan Hein Vanhaezebrouck...

Het antwoord liet dan ook niet lang op zich wachten, bam: "We hebben er afgelopen winter ook laten vertrekken die in PO1 misschien ook een rol zouden gespeeld hebben hé. Ik ga uiteindelijk niet te veel zeggen over de wintertransfers, maar wie nu komt zeggen dat het een geslaagde transferperiode was, is aan het zeveren." 

Focus op jongens die er zijn

​De trainer van Anderlecht weigert wel met modder te gooien: "Ik verwijt Herman dat niet hé. Ik weet niet wat er daar allemaal precies gebeurd is en wat er afgesproken is, ik weet het niet. Wij, als trainer en staf, moeten verder doen met de jongens die er zijn en proberen van de groep scherp te krijgen én het geloof erin te pompen. Dat is ook wat we gedaan hebben", aldus de RSCA-coach bij Play Sports.  

"Als je ziet wat er dit jaar allemaal al gebeurd is dan staan we er toch hé. Op drie speeldagen van het einde staan we op twee punten van de eerste plaats. Maar ja, een goeie vier speeldagen geleden stonden we ook op drie punten van Club en vervolgens verliezen we twee keer dus het kan allemaal weer heel snel keren. De focus moet nu al bij de volgende match liggen. We bekijken het één per één en dan zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties