"Deze Dendoncker moet tweelingbroer van die van 2 maanden geleden zijn" en "Met Najar we nu al beste transfer voor volgend jaar gedaan"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
"Deze Dendoncker moet tweelingbroer van die van 2 maanden geleden zijn" en "Met Najar we nu al beste transfer voor volgend jaar gedaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat stond hij gisteren te glunderen in de spelerstunnel, Marc Coucke. Nog even een vriendschappelijke handshake met collega Vincent Mannaert en dan zijn zegevierende spelers feliciteren. De titel in zijn eerste maanden bij Anderlecht, het kan zomaar...

Op Twitter hield Coucke het kort en bondig, maar hij reageerde ook iets uitgebreider: "De ontlading is immens. Er is al heel wat gezegd en geschreven over Anderlecht dit seizoen, maar we boeken wel progressie", klinkt het bij Sporza

Charme van PO1

Eigenlijk ongelooflijk dat paars-wit nog meedoet voor de landskroon: "Dat is de charme van play-off 1 hé. Bepaalde spelers stijgen boven zichzelf uit: Leander Dendoncker moet de tweelinbroer zijn van die van twee maanden geleden en met Najar hebben we nu al onze beste transfer voor volgend seizoen gedaan."

Al blijft de sterke man van Anderlecht ook wel met beide voetjes op de grond: "Laat ons wel wezen, over het hele seizoen bekeken, was Club Brugge wel beter, maar door die halvering van de punten zijn we nog altijd in de running. De kans dat we in de top-2 eindigen is nu toch wel groot en laat ons dan samen met Brugge dan de groepsfase van de Champions League halen", is de sportieve boodschap. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties